United Souls

MERKONTWIKKELING EN VISUELE VORMGEVING

United Souls

United Souls is een zorg- en trainingsbedrijf gelegen op het unieke landgoed 'De Olde Plak' en maakt deel uit van het natuurgebied 'Wekeromse Zand'. Een prachtige omgeving met bos, heide en zandvlakte voor iedereen die meer inzicht wil verkrijgen in zichzelf en anderen. Dieren zijn een essentieel onderdeel van het activiteitenprogramma om groei en ontwikkeling te stimuleren. United Souls wilde graag een nieuwe website hebben. Gaandeweg kwamen daarmee ook de verwante visuele uitingen zoals printpapier, visitekaartjes en logo aan de orde. 
 

 


WB-wonderbaar-1334licht
WB-wonderbaar-1242licht
WB-wonderbaar-1212licht

Dagbesteding in een unieke omgeving,
waarin iedereen zichzelf kan én mag ontplooien.

United souls onderscheid zich door de inzet van verschillende dieren. De dieren zijn een essentieel deel van ons programma om groei en ontwikkeling te stimuleren. Dieren zijn de beste leermeesters en trainers omdat ze leven in het hier en nu: zij reageren direct op wat ze horen, zien, voelen en ruiken.

Deze visie en achtergrond hebben we d.m.v grafisch ontwerp, fotografie maar zeker ook tekstueel willen vangen in de nieuwe huisstijl en website van United Souls. Licht, natuur, rust, inspiratie, groei en ontwikkeling (een nieuwe weg inslaan) de dieren én natuurlijk die unieke omgeving. 

 
 
IMG_1291JPG
US-1
US-3
WB-wonderbaar-0532licht
WB-wonderbaar-2licht-5kopie

COLOFON UNITED SOULS

merkverhaal - fotografie
grafisch ontwerp website
artistiek leider
Buro Wonderbaar

met dank aan

logo ontwerp en huisstijl
Fenne Beuker

website ontwikkeling
Niels Beuker