Remeker

MERKONTWIKKELING EN VISUELE VORMGEVING

Remeker

De opdracht

De kaasboerderij 'De Groote Voort' ligt in de Gelderse Vallei. De geboortegrond van de echte Remerker-kaas: een heerlijke rauwmelkse natuurkorstkaas gemaakt van de melk van Jersey-koeien. Een ambachtelijk en sfeervol product, waarvoor wij de vertaalslag naar een nieuwe branding mochten maken. Zowel online als offline moest het merk opnieuw op de zuivelkaart worden gezet.

Het resultaat

Kaas is kaas zou je denken. Toch heeft elk merk iets unieks in zich en is het de kunst om dat eruit te halen. Dat kan in het product zelf zitten, maar ook in de manier van werken of in een eigen visie op de wereld. Om daarachter te komen, moet je je verdiepen in het bedrijf en de materie: je moet alles willen weten. Daarom verbleef ik vaak op de boerderij. Voor dag en dauw trok ik de natuur in en liep ik tussen de koeien om de sfeer (en de kaas) te proeven. De verwondering over wat ik zag, legde ik vast in een fotoreportage. Die sfeer vind je nu terug in alle communicatiemiddelen van Remeker Kaas. Zo slaat communicatie de brug naar hoe het in werkelijkheid is. Je voelt de belofte van de natuur vertaald naar Remeker kaas.

 

 


 

 

 

_MG_950307

Label ontwerp. Met een authentieke uitstraling.

WB-Pracht-8861
 
WB-wonderbaar-5842licht

De heren van de kaas

Remeker, Peter van de Voort

Willemien van den Broek is een vrouw met een sterke mening en oog voor detail. Uit eigen beweging heeft ze een portfolio gemaakt, daaruit bleek al snel haar kwaliteiten.

Over de hele linie is haar stempel gedrukt. Ze heeft onze passie en gedrevenheid mooi weten te vatten in pure beelden die ze zelf geschoten heeft.

Alles is nu in synergie. Dat heeft erin geresulteerd dat de bezoekersaantallen zijn verdubbeld en de webshop verkopen verdrievoudigd.

We herkennen haar passie en gedrevenheid die ook wij in onze bedrijfsvoering stoppen. Ze heeft bijgedragen een professionaliteitsslag te maken in zowel on- als offline uitstraling. Hier krijgen we wekelijks complimenten voor. 

'We zijn haar erg dankbaar.'

 

 

WB-wonderbaar-6754licht
 
WB-Olde-8640
_MG_5904
Schermafbeelding-2020-04-18-om-174921

COLOFON REMEKER

merkverhaal - fotografie
grafisch ontwerp van logo
verpakking en website
Buro Wonderbaar

met dank aan

ontwikkeling website
Mariëtte Boomgaard