AARDEN

MERKONTWIKKELING EN VISUELE VORMGEVING

AARDEN

De opdracht

Bij modelabel Aarden (voorheen Dutch Spirit) koop je een prachtig maatpak of een tijdloze jurk die met respect voor de aarde is gefabriceerd. Kleding die lang meegaat in het modebeeld en waar in veel gevallen gerecyclede stoffen voor zijn gebruikt. Maar hoe vertaal je dat in een merk? Hoe ziet de toonkamer er dan uit? En de website?

 

Het resultaat

Bij deze opdracht hadden we de artistieke leiding over het hele project. We zijn begonnen met een naamsverandering. We bedachten de naam Aarden die veel beter past bij de aard van het bedrijf en het verhaal dat ze over het voetlicht willen brengen: over de vervuilende kledingindustrie en dat dat anders kan en moet.

De naam Aarden werd het concept van waaruit we het merk opbouwden. Inmiddels staat er een onderscheidend merk en klinkt hun duurzame boodschap overal in door: Op de website waar het logo en de huisstijl zijn aangepast maar ook in de styling van het interieur en de uitstraling aan de buitenkant.

Hoe je Aarden ook bezoekt: de boodschap voor een betere wereld is nu niet meer te missen.

 

 


20200528-_B_L5548
20200528-_B_L5550
_B_L5782
_B_L5627

pionier in pak

 

 

Aarden, Erik Toenhake

Wanneer je als bedrijf terug wilt naar de essentie van je bestaan, het waarom en hoe,dan is Buro Wonderbaar in staat je missie op heldere en overtuigende wijze te verbeelden. Vanuit trendonderzoek en een visie op de toekomst weet Willemien je te raken en begeleiden naar een krachtige herpositionering wanneer nodig. 

Onderzoek, beeldvorming en begeleiding vanuit betrokkenheid en puurheid, dat is de kracht van Buro Wonderbaar. Met als resultaat voor ons een totale rebranding van voorheen DutchSpirit naar Aarden respectful tailoring.

Laat je meevoeren, verwonderen, in vervoering brengen, het is de investering meer dan waard!

 

 

 

_B_L6024
WB_M2622kopie
AARDEN-paskamer
IMG_6039
DSC04844kopie
Concept-schets_Pagina_3_1
DSC04803
IMG_6382

COLOFON AARDEN

merkverhaal - bedrijfskarakter
grafisch ontwerp - ruimtelijk ontwerp
productontwerp - fotografie -
styling - artistiek leider
Buro Wonderbaar

met dank aan

geveltuinontwerp
Stadsgras

meubelontwerp en uitvoering
Studio met met

kunstwerk buitenmuur
Willem Jakobs & Pieter Drift